Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilmestyskirja – verkkokurssi 13.03.–07.05.2017 (8 viikkoa)

13.3.2017 @ 08:00 - 7.5.2017 @ 17:00

Ilmestyskirja-verkkokurssilla sukelletaan apostoli Johanneksen näkyihin Patmos-saarella. Kurssilla pohditaan, miten Ilmestyskirjaa tulisi tulkita ja mitä sanottavaa kirjalla on meille tänä päivänä.
Verkkokurssin opettajana toimii Markus Korri.

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Viikoittain kurssin sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikkotehtävät. Työtavat vaihtelevat itsenäisistä tehtävistä ja testeistä keskusteluun. Koska vuorovaikutteisuus on olennainen osa kurssia, tulisi opiskeluun pystyä käyttämään vähintään pari kertaa viikossa 1-2 tuntia kerrallaan.

Oppimateriaali

Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa Raamattua myöten. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista.

Kurssin hinta: 100 € (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 75 €). Kurssimaksu kattaa verkko-opiskelun sekä lähiopetusjakson täysihoito-osuuden Ryttylän Kansanlähetysopistolla. Lähijaksolla maksetaan vain lähijakson oma kurssimaksu 20 €.

Verkkokurssin lähiopetusjaksona on Apologiaforum Kansanlähetysopistolla Ryttylässä (Opistotie 1, 12310 Ryttylä) 21.-23.4.2017. Puhujina tapahtumassa ovat mm. Gene Veith jr, Klaus Härö, Vesa Ollilainen, Päivi Räsänen, Juha Vähäsarja, Ville Auvinen ja Matti Korhonen. Lisätietoja tapahtumasta ks. www.kansanlahetysopisto.fi/apologiaforum

Kenelle kurssi sopii?

Verkkoraamattukoulu on ihanteellinen peruskurssi hiljattain uskoontulleelle tai sellaiselle kristitylle, jonka Raamattu on jäänyt pölyttymään hyllyyn. Raamattunsa hyvin tuntevat puolestaan voivat valita soveltavia viikkotehtäviä sekä hyötyä ajatustenvaihdosta muiden kurssilaisten kanssa. Tälle kurssille otetaan siten hyvinkin eritaustaisia opiskelijoita yhdessä rikastumaan Jumalan Sanasta ja siitä, että jokaisella on jotakin annettavaa.

Ilmoittautumiseen

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
13.3.2017 @ 08:00
Loppuu:
7.5.2017 @ 17:00

Järjestäjä

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Puhelin:
019 779 20
Sähköposti:
sekl@sekl.fi
Kotisivu:
sekl.fi

Tapahtumapaikka

Opistotie 6
Ryttylä, Suomi
+ Google Map