Jäsenyys

Helsingin Kansanlähetyksen toiminta on osa valtakunnallista Kansanlähetyksen toimintaa. Näkynä on edistää Jumalan valtakunnan leviämistä sekä Suomessa että Suomen rajojen ulkopuolella johdattamalla ihmisiä Kristuksen tuntemiseen ja ohjaamalla heitä kasvamaan uskossa sekä toimimaan Jumalan valtakunnan työssä. Pyrimme toimimaan uskollisena Raamatulle ja sen Herralle Pyhässä Hengessä, ja korostamme uskovien vastuuta ja omatoimisuutta.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Voit tukea Helsingin Kansanlähetyksen toimintaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi.

Henkilöjäsen: Henkilöjäseneksi voit liittyä yksityishenkilönä. Tällöin jäsenyytesi edellyttää 10 euron vuosittaista jäsenmaksua.

Opiskelijajäsen: Opiskelijajäseneksi tulet maksamalla 5 euron vuosittaisen jäsenmaksun. Vain opiskelijoille.

Yhteisöjäsen: Yhteisöjäseneksi voivat liittyä eri yhteisöt, kuten seurakunnat, organisaatiot, yhdistykset ja yritykset, jotka tahtovat tukea Helsingin Kansanlähetyksen toimintaa.

Kannatusjäsen: Kannatusjäseneksi voi liittyä jokainen, joka maksaa syyskokouksen määräämän kannatusjäsenmaksun tai lupaa määräaikaisin maksuin tukea yhdistyksen toimintaa.

Jäsenenä saat tietoa piirin toiminnasta sekä äänioikeuden piirin kokouksiin. Jäsenellä on myös mahdollisuus tulla valituksi Suomen Kansanlähetyksen liittokokoukseen piirin edustajaksi päättämään koko Kansanlähetystä koskevista asioista. Jäsenenä voit myös tulla valituksi piirihallitukseen.

Jos haluat liittyä piirin jäseneksi, täytä alla oleva lomake. Piirihallitus käsittelee sen seuraavassa kokouksessaan.

Jäsenanomuslomake

 

Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja