Raamattuopetus

Kansanlähetyksen arvot kertovat, mihin sitoudumme. Lähtökohtana on Jumalan sana, Raamattu. Raamattu ilmoittaa evankeliumin, joka on tarkoitettu kaikille ihmisille. Siksi jokaisella on oikeus kuulla sanoma Jeesuksesta siten, että hän voi ottaa sen vastaan ja uskoa siihen.

Meillä kristityillä on maailman paras uutinen kerrottavana: Jumala on hyvä ja Hän rakastaa meitä sanomattoman paljon. Kansanlähetyksen tärkein tehtävä on kertoa eteenpäin tätä hyvää uutista.

Toimintamme tavoitteena on tukea uskoa ja hyvää kristillistä elämää. Opetamme Raamattua, rohkaisemme uskovia lukemaan sitä ja perustamaan raamattu- ja rukousryhmiä.

  • Kansanlähetysopiston linjoilla ja kursseilla perehdytämme opiskelijoita uskomme perustaan, annamme valmiuksia kertoa uskosta ja puolustaa kristillisiä arvoja. Lue lisää opiston toiminnasta osoitteessa kansanlahetysopisto.fi.
  • Julkaisumme Uusi Tie, Nuotta ja Donkki antavat eri ikäryhmille valmiuksia kohdata elämän haasteet rohkeasti Jumalaan luottaen. Tutustu julkaisuihimme osoitteissa uusitie.com, nuotta.com ja donkki.net.
  • Radion ja television välityksellä tarjoamme laadukasta Raamatunopetusta radio Dei ja TV7 kanavilla. Tutustu laajaan arkistoon osoitteessa avaimia.net.

 

Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja