Työntekijät

Piiripastori

Olen Vili Sarento. Olen aika tavallinen tyyppi, mikä onkin hyvien uutisten (evankeliumin) ytimessä. Pidän vaimostani, ystävistä, ihmisistä, jalkapallosta, tekniikasta, loppukeväästä ja matematiikasta.

Työskentelen Uudenmaan Kansanlähetyksen piiripastorina. Tarkoituksenani on rakentaa Uudenmaan alueelle nuorekasta yhteisöä, jossa Jumalan läsnäolo ja sana rohkaisevat meitä etsimään joka päivä Jumalan valtakuntaa. Jeesus antaa elämälle maun ja mielekkyyden, joita me kipeästi etsimme. Yhteisön perimmäinen idea on oikeastaan maustaa maailma tuolla maulla. Siksi opettelemme yhdessä Jeesuksen opetuslasten elämää tavallisessa arkielämässä. Vastuullani on yhteisön rakentamisen ohella piirin nuoriso- ja juniorityö.

Kaikkein eniten minua innostaa elämässä, Raamatussa sekä ihmisten kertomuksissa ja elämäntarinoissa Jumalan tunteminen. Sitä haluan kaikkein eniten. Mielestäni yksi kaikkein kiehtovimmista kohdista Raamatussa on tämä: ”Minä kirjoitan teille, isät: te olette oppineet tuntemaan hänet, joka on ollut alusta asti.”(1. Joh. 2:13) Miten tuollaiset ”isät” oikein elävät? Miten elävät ne, jotka tuntevat maailman tekijän, hänet, joka on ollut alusta asti? Se on jotain erityistä, voimakasta, jopa kummallista. Haluan ymmärtää ja elää sen. Haluan rohkaista omalla esimerkilläni myös mahdollisimman monia muita elämään todella luottaen Jeesukseen. ”Yksikään, joka Häneen uskoo, ei joudu häpeään” (Room. 10:11) eli Jeesus on ihan oikeasti pelastaja.

Vili Sarento

Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja